lauantai 26. huhtikuuta 2014

Outo Homo

Minä, ystäväni, Magdaleenan isoveli ja naapurin poika kävimme tänään katsomassa Juuso Kekkosen monologia Outo Homo. Monologi kertoi Kekkosen matkasta omaan seksuaalisuuteensa. Hän kuvailee itsensä heterohkoksi mieheksi, joka rakastui naiseen, joka korjasi sukupuolensa mieheksi ja on nyt jo elänyt miehensä kanssa onnellisena vuosia. Kekkosen lähestymistapa tabuna tunnettuun asiaan oli sekä lämminhenkisen humoristinen, että myös samalla raa`an rehellinen. Parituntisen monologin varrella tuli sekä naurettua ääneen, että oltua myös silmät täynnä kyyneliä. Oli jotenkin ihmeen helppo samaistua tähän välillä alastomanakin lavalla heiluvaan outoon homoon, jonka seksielämä ja elämänasenne itsevalittuine lapsettomuuksineen oli todella vastakkainen oman tilanteeni kanssa. Itse elän tähän asti onnellisinta elämänvaihettani vanijaisessa yksiavioisessa heterosuhteessa suurperheen äitinä. Ehkä siksi olikin niin hämmentävää, että omat mielipiteeni ja ajatukseni olivat lähes klooneja Kekkosen mielipiteiden kanssa.

Monologin ikäraja on 16-vuotta ja suosittelen ehdottomasti kaikkia viemään itsensä ja ennen kaikkea nuorensa katsomaan monologia. Monologi on pyörinyt jo jonkun vuoden, joten kiire taitaa olla, jos aikoo keritä sen näkemään. Lippuja voi ostaa Tiketistä: http://www.tiketti.fi Viisi tähteä Magdaleenan äidiltä. :)

Viimeisimmässä Stradassa on ensin juttua sukupuolensa korjanneen naisen säveltäjän urasta ja sitten kohdassa 7:20 on juttua Oudosta homosta:
http://areena.yle.fi/tv/2162348

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti